Receta gatimi per supë me karrotë dhe portokalle

Si te gatuajme “Supë me karrotë dhe portokalle” – Receta gatimi për “Supë me karrotë dhe portokalle”. Për të gatuar supë me karrotë dhe portokalle ... Continue Reading →

Receta gatimi per spaghetti me sardele

Si te gatuajme “Spaghetti me sardele” – Receta gatimi për “Spaghetti me sardele”. Për të gatuar spaghetti me sardele veprojmë në këtë mënyrë: ... Continue Reading →

Receta gatimi per spaghetti me domate të vogla dhe ullinj

Si te gatuajme “Spaghetti me domate të vogla dhe ullinj” – Receta gatimi për “Spaghetti me domate të vogla dhe ullinj”. Për të gatuar spaghetti ... Continue Reading →

Receta gatimi per makarona me kunguj dhe pana

Si te gatuajme “Makarona me kunguj dhe pana” – Receta gatimi për “Makarona me kunguj dhe pana”. Për të gatuar makarona me kunguj dhe pana veprojmë ... Continue Reading →

Receta gatimi per orecchiete me brokoli, spec djegës dhe limon

Si te gatuajme “Orecchiete me brokoli, spec djegës dhe limon ” – Receta gatimi për “Orecchiete me brokoli, spec djegës dhe limon”. Për të gatuar ... Continue Reading →

Si te gatuajme penne furre me kunguj dhe borzilok

Si te gatuajme “Penne furre me kunguj dhe borzilok ” – Receta gatimi për “Penne furre me kunguj dhe borzilok”. Për të gatuar penne furre me kunguj ... Continue Reading →