Receta gatimi per supë me karrotë dhe portokalle

Si te gatuajme “Supë me karrotë dhe portokalle” – Receta gatimi për “Supë me karrotë dhe portokalle”. Për të gatuar supë me karrotë dhe portokalle ... Continue Reading →

Si te gatuajme supë me kunguj dhe rukola

Si te gatuajme “Supë me kunguj dhe rukola ” – Receta gatimi për “Supë me kunguj dhe rukola”. Për të gatuar supë me kunguj dhe rukola veprojmë ... Continue Reading →

Si te gatuajme supë me spec të kuq, domate dhe tarrator

Si te gatuajme “Supë me spec të kuq, domate dhe tarrator” – Receta gatimi për “Supë me spec të kuq, domate dhe tarrator”. Për të gatuar supë ... Continue Reading →

Si të gatuajmë supë me patate të ëmbla dhe thierrëza

Si të gatuajmë “Supë me patate të ëmbla dhe thierrëza” – Receta gatimi për “Supë me patate të ëmbla dhe thierrëza”. Për të gatuar supë ... Continue Reading →

Si të gatuajmë supë me patate të ëmbla dhe thierrëza

Si të gatuajmë “Supë me patate të ëmbla dhe thierrëza” – Receta gatimi për “Supë me patate të ëmbla dhe thierrëza”. Për të gatuar supë ... Continue Reading →

Si të gatuajmë supë me kërpudha porçini

Si të gatuajmë “Supë me kërpudha porçini” – Receta gatimi për “Supë me kërpudha porçini”. Hedhim ujë të valuar mbi kërpudhat porcini deri ... Continue Reading →