Si të ushqehemi në Ramazan

Ndryshimi i zakoneve të ushqyerjes në muajin e Ramazanit mund të shkaktojë edhe probleme shëndetësore. Koha e gjatë e agjërimit dhe një ushqyerje e gabuar shkakton ngadalësimin ... Continue Reading →

Caji i ftohtë largon lodhjen menjëherë

Kur vjen fundi i ditës të gjithëve na ndodh të jemi pa forcë dhe të kemi nevojë për energji. Por kur kjo ndodh në fillimin e një dite të re atëherë zgjidhja për të ... Continue Reading →

Ushqimet e shendetshme per syte

Keshilla ushqimore. Disa nga ushqimet e shendetshme per syte tuaj, per ti mbajtur ato sa me te shendetshem dhe per nje shikim sa me te mire. Spinaqi: Sipas një studimi, konsumi ... Continue Reading →