Caji i ftohtë largon lodhjen menjëherë

Kur vjen fundi i ditës të gjithëve na ndodh të jemi pa forcë dhe të kemi nevojë për energji.

Por kur kjo ndodh në fillimin e një dite të re atëherë zgjidhja për të fituar forcë është çaji i ftohtë. Konsumi i një gote çaj të ftohtë do të bëjë që gjithçka të kalojë.

Sipas një studimi të fundit kjo pije ndikon pozitivisht për të kaluar lodhjen.  Ekseperimenti i realizuar tek mbi 44 vullnetarë arriti në përfundimin se personat që pinin çaj ishte më të përqendruar gjatë kryerjes së disa ushtrimeve.

Çaji i ftohtë është shumë i mirë për të rënë në peshë, ka antioksidantë, është anti inflamator, mbrojtës kundrejt sëmundjeve kardiovaskulare dhe disa lloje tumoresh (në veshka, lëkurë, gji, gojë e prostatë). Çaji i ftohtë i ruan të gjitha karakteristikat si çaji i ngrohtë.caj i ftohte

Advertisement

No comments.

Leave a Reply