Si te gatuajme pulë me kërpudha

Continue Reading →

Receta gatimi per byreke të mbushur me mish

Si te gatuajme “Byrekë të mbushur me mish” – Receta gatimi për “Byrekë të mbushur me mish“. Për të gatuar byrekë të mbushur me mish veprojmë ... Continue Reading →

Receta gatimi per byrek me presh dhe qumësht

Si te gatuajme “Byrek me presh dhe qumësht” – Receta gatimi për “Byrek me presh dhe qumësht”. Për të gatuar byrek me presh dhe qumësht veprojmë ... Continue Reading →

Receta gatimi per kofshë pule me domate dhe erëza

Si te gatuajme “Kofshë pule me domate dhe erëza” – Receta gatimi për “Kofshë pule me domate dhe erëza”. Për të gatuar kofshë pule me domate ... Continue Reading →

Si te gatuajme petulla te fshira me gjizë, hudhër dhe najazëm

Si te gatuajme “Petulla të fshira me gjizë, hudhër dhe najazëm ” – Receta gatimi për “Petulla të fshira me gjizë, hudhër dhe najazëm“.  “Petulla ... Continue Reading →

Si te gatuajme byrek me spinaq dhe djathё

Si te gatuajme “Byrek me spinaq dhe djathё” – Receta gatimi për “Byrek me spinaq dhe djathё”. Për të gatuar byrek me spinaq dhe djathё veprojmë ... Continue Reading →