Minestra di lenticchie

Continue Reading →

Receta gatimi per Brownies

Continue Reading →

Si te gatuajme pulë me kërpudha

Continue Reading →

Receta gatimi per fileto toni me perime

Si te gatuajme “Filetë toni me perime” – Receta gatimi për “Filetë toni me perime”. Për të gatuar filetë toni me perime veprojmë në këtë mënyrë: ... Continue Reading →

Receta gatimi per kofshë qengji me domate, hudhër dhe ullinj

Si te gatuajme “Kofshë qengji me domate, hudhër dhe ullinj” – Receta gatimi për “Kofshë qengji me domate, hudhër dhe ullinj”. Për të gatuar kofshë ... Continue Reading →

Receta gatimi per shishqebap qengji me nenexhik

Si te gatuajme “Shishqebap qengji me nenexhik” – Receta gatimi për “Shishqebap qengji me nenexhik”. Për të gatuar shishqebap qengji me nenexhik veprojmë ... Continue Reading →