Si te pergatisni akullore me kos?

Përbërësit. Për 4 persona: 4 kuti kos, 230 g sheqer, 4 limona. Përgatitja. Lani limonat dhe grini lëkurat e 3 prej tyre, të katërtit hiqjani lëkurën dhe pritjani në trajtë ... Continue Reading →