Bakllava

Continue Reading →

Si te gatuajme Bakllava – Receta gatimi per Bakllava

Si te gatuajme Bakllava ne menyre tradicionale – Receta gatimi per Bakllava, perberesit dhe menyra e gatimit Bakllavaja është një ëmbëlsirë e njohur ne te gjithe boten, ... Continue Reading →