Receta gatimi per sallatë me rukola, portokalle dhe mozzarella

Si te gatuajme “Sallatë me rukola, portokalle dhe mozzarella” – Receta gatimi për “Sallatë me rukola, portokalle dhe mozzarella”. Për të gatuar ... Continue Reading →

Receta gatimi per panna cotta me luleshtrydhe

Si te gatuajme “Panna cotta me luleshtrydhe” – Receta gatimi për “Panna cotta me luleshtrydhe”. Për të gatuar panna cotta me luleshtrydhe veprojmë ... Continue Reading →

Receta gatimi per spaghetti me sardele

Si te gatuajme “Spaghetti me sardele” – Receta gatimi për “Spaghetti me sardele”. Për të gatuar spaghetti me sardele veprojmë në këtë mënyrë: ... Continue Reading →

Receta gatimi per spaghetti me domate të vogla dhe ullinj

Si te gatuajme “Spaghetti me domate të vogla dhe ullinj” – Receta gatimi për “Spaghetti me domate të vogla dhe ullinj”. Për të gatuar spaghetti ... Continue Reading →

Receta gatimi per sallatë me pjeshkë dhe gorgonzola

Si te gatuajme “Sallatë me pjeshkë dhe gorgonzola” – Receta gatimi për “Sallatë me pjeshkë dhe gorgonzola”. Për të gatuar sallatë me pjeshkë ... Continue Reading →

Receta gatimi per makarona me kunguj dhe pana

Si te gatuajme “Makarona me kunguj dhe pana” – Receta gatimi për “Makarona me kunguj dhe pana”. Për të gatuar makarona me kunguj dhe pana veprojmë ... Continue Reading →