Si të gatuajmë lepur me ullinj jeshilë dhe limon

Si të gatuajmë “Lepur me ullinj jeshilë dhe limon” – Receta gatimi për “Lepur me ullinj jeshilë dhe limon”. Nxehim furrën në 180 gradë. Nxehim ... Continue Reading →