Si të gatuajmë lepur

Si të gatuajmë “Lepur” – Receta gatimi për “Lepur”. Për të gatuar lepurin veprojmë në këtë mënyrë: Hiqini kockat lepurit dhe ndani  në copa ... Continue Reading →