Receta gatimi per krem me fasule, djathë dele dhe erëza

Si te gatuajme “Krem me fasule, djathë dele dhe erëza” – Receta gatimi për “Krem me fasule, djathë dele dhe erëza”. Për të gatuar krem me fasule, ... Continue Reading →

Receta gatimi per patëllxhane të marinuara me djathë dele dhe majdanoz

Si te gatuajme “Patëllxhane të marinuara me djathë dele dhe majdanoz” – Receta gatimi për “Patëllxhane të marinuara me djathë dele dhe majdanoz”. ... Continue Reading →

Receta gatimi per jeshillëqe me hudhër dhe limon

Si te gatuajme “Jeshillëqe me hudhër dhe limon” – Receta gatimi për “Jeshillëqe me hudhër dhe limon”. Për të gatuar këtë mix sallate veprojmë ... Continue Reading →

Receta gatimi per kunguj të mbushur me domate dhe parmigiano

Si te gatuajme “Kunguj të mbushur me domate dhe parmigiano” – Receta gatimi për “Kunguj të mbushur me domate dhe parmigiano”. Për të gatuar kunguj ... Continue Reading →

Si të gatuajmë karrota me gjalpë, hudhër dhe trumëz

Si të gatuajmë “Karrota me gjalpë, hudhër dhe trumëz” – Receta gatimi për “Karrota me gjalpë, hudhër dhe trumëz“. Për të gatuar karrota me ... Continue Reading →