Si të gatuajmë kukurec

Si të gatuajmë “Kukurec” – Receta gatimi për “Kukurec”. Për të gatuar kukurec veprojmë në këtë mënyrë: Zorrët e qengjit pastrohen mirë dhe ... Continue Reading →