Receta gatimi per kofshë qengji me domate, hudhër dhe ullinj

Si te gatuajme “Kofshë qengji me domate, hudhër dhe ullinj” – Receta gatimi për “Kofshë qengji me domate, hudhër dhe ullinj”. Për të gatuar kofshë ... Continue Reading →

Si te gatuajme bërxolla qengji të shoqëruara me imam bajalldi

Si te gatuajme “Bërxolla qengji të shoqëruara me imam bajalldi” – Receta gatimi për “Bërxolla qengji të shoqëruara me imam bajalldi”. Për të ... Continue Reading →

Si te gatuajme mish qengji

Si te gatuajme “Mish qengji” – Receta gatimi për “Mish qengji”. Për të gatuar mish qengji veprojmë në këtë mënyrë: Presim mishin e qengjit në ... Continue Reading →

Si të gatuajmë shishqebap qengji me rozmarinë dhe hudhër

Si të gatuajmë “Shishqebap qengji me rozmarinë dhe hudhër” – Receta gatimi për “Shishqebap qengji me rozmarinë dhe hudhër”. Për të gatuar shishqebap ... Continue Reading →

Si të gatuajmë mish qengji në furrë

Si të gatuajmë “Mish qengji në furrë” – Receta gatimi për “Mish qengji në furrë“. Për të gatuar mish qengji në furrë veprojmë në këtë ... Continue Reading →

Si te gatuajme Mish qengji me kungull dimri dhe shafran

Si te gatuajme Mish qengji me kungull dimri dhe shafran – Receta gatimi per mish qengji Ky gatim do t’ju mbushë kuzhinën me aromë anadolli dhe to të kenaqë gjithë familjen ... Continue Reading →