Si të gatuajmë “Tavë peshku me hudhra”

Si të gatuajmë “Tavë peshku me hudhra”. Për të gatuar tavën e peshkut me hudhra, ndjekim këtë procedure përgatitje: Peshku i pastruar dhe i larë pritet në copa, ... Continue Reading →