Si të gatuajmë Muamar orizi me pulë dhe arra

Si të gatuajmë “Muamar orizi me pulë dhe arra” – Receta gatimi për “Muamar orizi me pulë dhe arra”. Për të përgatitur këtë pjatë veprojmë në këtë mënyrë: ... Continue Reading →

Si të gatuajmë supë me peshk

Si të gatuajmë “Supë me peshk” – Receta gatimi për “Supë me peshk”. Supa me peshk është një pjatë shumë e shijshme, e cila ka për bazë peshq të ndryshëm. Për ... Continue Reading →