Si të gatuajmë “Spageti me pule dhe vaj aromatik”

Si të gatuajmë “Spageti me pulë dhe vaj aromatik”. Përgatitja e kësaj pjate bëhet në këtë mënyrë: I hedhim pulës kripë e piper. Në një tigan nxehim gjysëm ... Continue Reading →