Si të gatuajmë qofte me salmon dhe brokoli

Si të gatuajmë “Qofte me salmon dhe brokoli” – Receta gatimi për “Qofte me salmon dhe brokoli”. Ziejmë patatet në ujë me kripë. 3 minuta para ... Continue Reading →

Si të gatuajmë antipastë me salmon, finok dhe limon të ëmbël

Si të gatuajmë “Antipastë me salmon, finok dhe limon të ëmbël” – Receta gatimi për “Antipastë me salmon, finok dhe limon të ëmbël“. Shpërndajmë ... Continue Reading →

Si të gatuajmë “Qofte me spinaq”

Si të gatuajmë “Qofte me spinaq” – Receta gatimi për “Qofte me spinaq”. Pastrojmë spinaqin, e presim dhe e skuqim mirë bashkë me qepën. Të gjithë ... Continue Reading →