Receta gatimi per krem me fasule, djathë dele dhe erëza

Si te gatuajme “Krem me fasule, djathë dele dhe erëza” – Receta gatimi për “Krem me fasule, djathë dele dhe erëza”. Për të gatuar krem me fasule, ... Continue Reading →

Receta gatimi per kunguj me cikore, capperi dhe ullinj

Si te gatuajme “Kunguj me cikore, capperi dhe ullinj” – Receta gatimi për “Kunguj me cikore, capperi dhe ullinj”. Për të gatuar kunguj me cikore, ... Continue Reading →

Receta gatimi per kunguj të mbushur me domate dhe parmigiano

Si te gatuajme “Kunguj të mbushur me domate dhe parmigiano” – Receta gatimi për “Kunguj të mbushur me domate dhe parmigiano”. Për të gatuar kunguj ... Continue Reading →

Si te gatuajme patate tё skuqura vere

Si te gatuajme “Patate tё skuqura vere ” – Receta gatimi për “Patate tё skuqura vere”. Për të gatuar patate tё skuqura vere veprojmë në këtë ... Continue Reading →

Si të gatuajmë lulelakër au gratin

Si të gatuajmë “Lulelakër au gratin” – Receta gatimi për “Lulelakër au gratin”. Për të gatuar lulelakër au gratin veprojmë në këtë mënyrë: ... Continue Reading →

Si të gatuajmë “Sallatë dimërore”

Si të gatuajmë “Sallatë dimërore” – Receta gatimi për “Sallatë dimërore”. Grijmë lakrën hollë, hollë…grijmë edhe piperkat, në copa ... Continue Reading →