Receta gatimi per jeshillëqe me hudhër dhe limon

Si te gatuajme “Jeshillëqe me hudhër dhe limon” – Receta gatimi për “Jeshillëqe me hudhër dhe limon”. Për të gatuar këtë mix sallate veprojmë ... Continue Reading →

Si të gatuajmë sallatë me lakër, karrota, qepë të njoma dhe djathë

Si të gatuajmë “Sallatë me lakër, karrota, qepë të njoma dhe djathë” – Receta gatimi për “Sallatë me lakër, karrota, qepë të njoma dhe djathë”. ... Continue Reading →

Si të gatuajmë sallatë të ngrohtë me patate

Si të gatuajmë “Sallatë të ngrohtë me patate” – Receta gatimi për “Sallatë të ngrohtë me patate“. Ziejmë patatet në ujë me kripë për 15-20 ... Continue Reading →