Receta gatimi per patate të mbushura me salmon

Si te gatuajme “Patate të mbushura me salmon” – Receta gatimi për “Patate të mbushura me salmon”. Për të gatuar patate të mbushura me salmon veprojmë ... Continue Reading →

Si te gatuajme bruschetta me gjizë dhe spec të kuq

Si te gatuajme “Bruschetta me gjizë dhe spec të kuq ” – Receta gatimi për “Bruschetta me gjizë dhe spec të kuq”. Për të gatuar bruschetta me gjizë ... Continue Reading →

Si të gatuajmë bruschetta me sardele, spec djegës dhe majdanos

Si të gatuajmë “Bruschetta me sardele, spec djegës dhe majdanos” – Receta gatimi për “Bruschetta me sardele, spec djegës dhe majdanos”. Për të ... Continue Reading →