Si të gatuajmë spaghetti integral me brokoli dhe bajame

Si të gatuajmë “Spaghetti integral me brokoli dhe bajame” – Receta gatimi për “Spaghetti integral me brokoli dhe bajame”. Për të gatuar spaghetti ... Continue Reading →

Si të gatuajmë Penne me salcë arrabiata (speci të kuq)

Si të gatuajmë “Penne me salcë arrabiata (speci të kuq)” – Receta gatimi për “Penne me salcë arrabiata (speci të kuq)”. Për të gatuar makaronat ... Continue Reading →

Si të gatuajmë “Makarona me pesto siciliane”

Si të gatuajmë “Makarona me pesto siciljane”. Makaronat me pesto siciliane, përgatiten në këtë mënyrë: Hedhim makaronat në ujë për tu zier. Ndërkohë, përziejmë ... Continue Reading →