Receta gatimi per peshk ton me majdanoz

Si te gatuajme “Peshk ton me majdanoz” – Receta gatimi për “Peshk ton me majdanoz”. Për të gatuar peshk ton me majdanoz veprojmë në këtë mënyrë: ... Continue Reading →

Si të gatuajmë supë me peshk

Si të gatuajmë “Supë me peshk” – Receta gatimi për “Supë me peshk”. Supa me peshk është një pjatë shumë e shijshme, e cila ka për bazë peshq të ndryshëm. Për ... Continue Reading →

Si të gatuajmë filetë merluci me bizele dhe domate të vogla

Si të gatuajmë “Filetë merluci me bizele dhe domate të vogla” – Receta gatimi për “Filetë merluci me bizele dhe domate të vogla“. Nxehim furrën ... Continue Reading →