Si të gatuajmë pudingë franceze me fruta të pyllit

Si të gatuajmë “Pudingë Franceze me fruta të pyllit” – Receta gatimi për “Pudingë Franceze me fruta të pyllit”. Nxehim furrën në 180 gradë ... Continue Reading →

Si të gatuajmë “Kek me fiq, molle dhe arra”

Si të gatuajmë “Kek me fiq, molle dhe arra”. Për të përgatitur këtë lloj ëmbëlsire veprojmë në këtë mënyrë: Për të përgatitur brumin, përziejmë sëbashku ... Continue Reading →