Si të gatuajmë sallatë me thierrëza dhe mozzarella

Si të gatuajmë “Sallatë me thierrëza dhe mozzarella” – Receta gatimi për “Sallatë me thierrëza dhe mozzarella”. Gatuajmë therrëzat në ujë ... Continue Reading →

Si të gatuajmë sallatë me qiqra, portokalle dhe djathë dele

Si të gatuajmë “Sallatë me qiqra, portokalle dhe djathë dele” – Receta gatimi për “Sallatë me qiqra, portokalle dhe djathë dele”. Përziejmë ... Continue Reading →

Si të gatuajmë sallatë me pulë, panxhar dhe portokalle

Si të gatuajmë “Sallatë me pulë, panxhar dhe portokalle” – Receta gatimi për “Sallatë me pulë, panxhar dhe portokalle”. Grijmë lëkurën e njërit ... Continue Reading →

Si të gatuajmë sallatë me çikore dhe dardhë

Si të gatuajmë “Sallatë me çikore dhe dardhë” – Receta gatimi për “Sallatë me çikore dhe dardhë”. Lajmë fletët e çikoreve dhe I presim në ... Continue Reading →