Receta gatimi per sallatë me rukola, portokalle dhe mozzarella

Si te gatuajme “Sallatë me rukola, portokalle dhe mozzarella” – Receta gatimi për “Sallatë me rukola, portokalle dhe mozzarella”. Për të gatuar ... Continue Reading →

Receta gatimi per kunguj me cikore, capperi dhe ullinj

Si te gatuajme “Kunguj me cikore, capperi dhe ullinj” – Receta gatimi për “Kunguj me cikore, capperi dhe ullinj”. Për të gatuar kunguj me cikore, ... Continue Reading →

Si te gatuajme sallatë me kunguj, shparguj dhe bizele

Si te gatuajme “Sallatë me kunguj, shparguj dhe bizele” – Receta gatimi për “Sallatë me kunguj, shparguj dhe bizele”. Për të gatuar sallatë me ... Continue Reading →

Si të gatuajmë sallatë me thierrëza dhe mozzarella

Si të gatuajmë “Sallatë me thierrëza dhe mozzarella” – Receta gatimi për “Sallatë me thierrëza dhe mozzarella”. Gatuajmë therrëzat në ujë ... Continue Reading →

Si të gatuajmë sallatë me qiqra, portokalle dhe djathë dele

Si të gatuajmë “Sallatë me qiqra, portokalle dhe djathë dele” – Receta gatimi për “Sallatë me qiqra, portokalle dhe djathë dele”. Përziejmë ... Continue Reading →

Si të gatuajmë sallatë me pulë, panxhar dhe portokalle

Si të gatuajmë “Sallatë me pulë, panxhar dhe portokalle” – Receta gatimi për “Sallatë me pulë, panxhar dhe portokalle”. Grijmë lëkurën e njërit ... Continue Reading →