Si te gatuajme pulë me kërpudha

Continue Reading →

Receta gatimi per kofshë pule me domate dhe erëza

Si te gatuajme “Kofshë pule me domate dhe erëza” – Receta gatimi për “Kofshë pule me domate dhe erëza”. Për të gatuar kofshë pule me domate ... Continue Reading →

Si te gatuajme filetë pule me djathë dhie dhe domate të vogla

Si te gatuajme “Filetë pule me djathë dhie dhe domate të vogla ” – Receta gatimi për “Filetë pule me djathë dhie dhe domate të vogla”. Për të ... Continue Reading →

Si te gatuajme pulё tё pjekur me speca dhe djathё dele

Si te gatuajme “Pulё tё pjekur me speca dhe djathё dele ” – Receta gatimi për “Pulё tё pjekur me speca dhe djathё dele”. Për të gatuar pulё tё ... Continue Reading →

Si te gatuajme pulë të pjekur me kos, limon dhe hudhër

Si te gatuajme “Pulë të pjekur me kos, limon dhe hudhër” – Receta gatimi për “Pulë të pjekur me kos, limon dhe hudhër“. Për të gatuar pulë ... Continue Reading →